Over ons

Wij zetten onze creativiteit en enthousiasme in om met een vernieuwde en
frisse blik jouw evenement onvergetelijk te maken 

Wij zetten onze creativiteit en enthousiasme in om met een vernieuwde en frisse blik jouw evenement onvergetelijk te maken 

Wil jij...

 Binnenkort jouw verjaardag vieren? 

Dat unieke evenement waar iedereen later nog over zal praten?

Je personeel trakteren op een bedrijfsuitje of teambuilding dag? 

 Jouw eigen locatie omtoveren tot feestlocatie?  

Hulp bij het stylen van jouw event?

Wij regelen het voor je!  

Wij zijn Gita en Kaylee van Golden Circle Events. Het evenementenbureau gespecialiseerd in op maat gemaakte evenementen. Uit ervaring merkte wij dat evenementen vaak als standaard pakketten worden aangeboden. Dit willen wij anders doen door de evenementen zo persoonlijk mogelijk te maken. Voorafgaand komen we graag langs om alle wensen te bespreken, zodat wij een evenement kunnen organiseren dat precies aansluit op al die wensen. Dat zorgt ervoor dat bij ons elk evenement uniek en persoonlijk is!

Wij zijn creatief, enthousiast en gaan elke uitdaging met beide handen aan.

Kaylee

Onze enthousiasteling die graag uitdagingen aan gaat. Ze vindt het heerlijk om lekker bezig te zijn en je zal Kaylee dan ook vaak zien tijdens de uitvoering. Door haar ervaring bij verschillende evenementenbureaus weet ze nu precies wat ze wilt creëren: Een uniek evenement waarbij ze jou volledig kan ontzorgen. Kaylee staat te popelen om voor jou aan de slag te gaan!

Gita

Ons creatieve brein achter Golden Circle. Samen met jou maakt ze jouw ideeën en wensen werkelijkheid. Gita denkt graag in oplossingen en staat altijd klaar om jou te helpen. Organiseren is wat haar gelukkig maakt en de klant aan het einde van het traject blij en tevreden zien is waar ze het voor doet! Gita kan niet wachten om haar creatieve ideeën met jou te delen!

Chat openen